Mbajtes per projektor

Grid View:
-30%

Mbajtes per projektor me distanc 170mm nga tavani - max. 10kg

€23,00 €32,80

 Mbajtes per projektor me distanc 170mm nga tavani - max. 10kg Ky mbajtes montohet ne tavan dhe e ka mundesine me e rrotullu per 360° dhe ..

-23%

Mbajtes per projektor me distanc 300mm nga tavani - max. 10kg

€23,00 €30,00

Mbajtes per projektor me distanc 300mm nga tavani - max. 10kgCharacteristicsProjector holder for mounting on the ceiling+30°/-30° tiltable, 360° rotat..

Mbajtes per projektor me distanc 550 deri 1000mm nga tavani - max. 10kg

€66,00

Mbajtes per projektor me distanc 550 deri 1000mm nga tavani - max. 10kg Ky mbajtes perdoret per montim ne tavan te projektorit dhe ofron nje kend p..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone