Audio/Video Shperndares

Grid View:

Bluetooth AUX pranus i muzikes

€40,00

Kjo paisje speciale dedikohet me lidhe telefonin mobil pa kablla me auto radio ne AUX hyrje. Poashtu, ne shtepi mund te lidhet pa kablla telefoni ose ..

Pranues I muzikes Bluetooth, NFC HiFi, aux

€58,00

Pranues I muzikes Bluetooth, NFC HiFiKjo paisje speciale dedikohet me lidhe telefonin mobil pa kablla me auto radio ne AUX hyrje. Poashtu, ne shtepi m..

Te gjitha ne nje vend! Audio/Video shperndares me 6 hyrje/3 dalje

€75,00

Te gjitha ne nje vend! Shiqim te nje sinjali dhe inqizim te nje sinjali tjeter. Komplet matrix funksion, nuk e humb sinjalin dhe eshte kontabil me SVH..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone