Teledirigjus per TV

Grid View:

Teledirigjues SMART per Samsung / LG

€9,50

Me kete teledirigjues special komandohen te gjithe televizorat Samsung dhe LG te prodhuar pas vitit 2000. Nuk ka nevoj te programohet asgje. Dir..

-33%

Teledirigjues universal MICRO-USB PROG. 4-IN-1

€12,00 €18,00

Teledirigjues universal   MICRO-USB PROG. 4-IN-1  Teledirigjuesi universal bene per te gjithe llojet e televizorave poashtu mund te progr..

Teledirigjues Vestel dhe Sharp Smart TV

€19,00

Teledirigjues Vestel dhe Sharp Smart TV..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone