Resiver per SAT dhe DVBT

Grid View:

Android TV Box 4K ( Chromecast, Google Playstore, Netflix, Youtube etj)

€67,80

Android TV Box 4K ( Chromecast, Google Playstore, Netflix, Youtube etj)Nje Android TV BOX nga firma SEDEA, ne te cilat gjeni aplikacionet dhe videot t..

-50%

Konektor per SAT kartel ne SAMSUNG TV

€10,00 €20,00

Konektor per SAT kartel ne SAMSUNG TV  Origjinal SAMSUNG Common Interface per SAT kartela ..

Resiver DVB-S2 me USB-Konektim, FTA, SCHWARZ

€0,00

    Ky artikull eshte vetem me porosi! Na kontaktoni per cmimin aktual sepse ka mundesi ndryshimi! This SCHWAIGER® satellite r..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone