Bartes/ Shperndares sinjali HD, VGA, Video

Grid View:

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit - deri 40m

€95,00

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 40m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6...

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit plus INFRA RED - deri 60m

€118,00

Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P dhe 3D deri ne 60m largesi vetem me nje kabell te internetit te zakonshem CAT5E ose CAT6...

Full HD bartes i sinjalit me 1 kabell interneti

€68,00

Full HD bartes i sinjalit me 1 kabell internetiKy produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD 1080P deri ne 40m largesi vetem me nje kabell te..

HDMI percjelles i sinjalit deri ne 60m

€66,00

HDMI percjelles i sinjalit deri ne 60m permes UTP kabllit. Ky produkt inovativ mundson bartjen e sinjalit Full HD deri ne 30m, ndersa te sinjalit&n..

Vetem me Porosi

Single Room Wireless Full HD + 3D A/V Sender

€0,00

Vetem me Porosi!   Replace your HDMI cable wirelessly Replace your HDMI cable wirelessly and locate your HDTV or projector wherever yo..

-9%

Transmetues wireless(pa tel) i sinjalit KOAX 5,8GHZ

€107,00 €118,00

Me kete pajisje eshte e mundur qe programet tokesore dhe ato qe emetohen permes antenes, te barten wireless (pa tel) prej nje vendi ne vend tjeter dhe..

Vetem me Porosi

Wireless Full HD + 3D Audio/Video Sender

€0,00

Vetem me Porosi!   Connect, split and replace your HDMI cable wirelessly Replace your HDMI cable wirelessly and locate your HDTV or pr..

Shfaq 1 nga 7 nga 7 (1 Page)
bookmark rocket phone