HDMI zgjates i sinjalit

Grid View:
Vetem me Porosi

Bartes i sinjalit FULL HD dhe Infra Red permes kabllave te rrymes - Marmitek

€345,00

Revolucion ne teknike, Full HD pa kablla si dhe komandimi i resiverit pa kablla Gjithkund ne shtepi me pas qasje HDTV pa kablla Barte sinjalin..

Bartes I sinjalit HDMI permes kablles internetit plus INFRA RED - deri 120m

€186,00

Full HD percjelles i sinjalit deri ne 120m largesi vetem permes 1 kablli UTP (interneti-Lan CAT6) si dhe poashtu mundesohet bartja e sinjalit Infra te..

-42%

Perforcus- Vazhdus i sinjalit HDMI/HDMI mini

€7,80 €13,45

Perforcus- Vazhdus i sinjalit HDMI/HDMI mini. Ky konvertues mundeson lidhjen e shume fotoaparateve, kamerave dhe paisjeve tjera me TV HD.  ..

Pjesa shtojce per bartes sinjali HD

€100,40

Kjo paisje eshte pranues I sinjalit HD permes nje kablli te internetit. Kur ne shtepi-objekt eshte I lidhun nje transmetues dhe resiver I sinjalit HD ..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone