Infra Red bartes

Grid View:

Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) komandim deri ne 6 paisje

€92,00

Komandim i 6 paisjeve me dyer te mbyllura. Kjo paisje mundeson komandimin e aparateve te ndryshme  si Receiver ( IPKO, Kujtesa, DreamBox, Digi..

-16%

Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) komandim i shume paisjeve

€36,00 €43,00

Kjo paisje ju mundson komandimin e aparateve te ndryshme si resiverit, DVD, Video, Hifi e te tjera edhe pse jane te mshefuna ne komod (dollap) dhe nuk..

Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) max. 300m

€120,00

Infrared extender deri ne largsi max. 300 m. Eshte nje paisje extra e vogel Seti profesional per komandim te shumte te pais..

-14%

Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) wireless

€51,00 €59,00

Bartes i sinjalit te teledirigjusit Infra te kuq Komando paisjet prej nje dhome ne dhome tjeter. I barte komandat e teledirigjusit te resiverit, DV..

-17%

Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) wireless

€49,00 €59,00

Bartes i sinjalit te teledirigjusit Infra te kuq Komando paisjet prej nje dhome ne dhome tjeter. I barte komandat e teledirigjusit te HD resiverit,..

USB Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit)

€66,00

USB Bartes IR TeledirigjuesitOperate the Apple TV that is mounted behind your TV.Enjoy undisturbed ease of operation, without your AV devices being vi..

Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Page)
bookmark rocket phone