Filter Uji

Grid View:

Samsung Filter ajri

€2,35

 Samsung filter ajri KohlefilterLuftfilter, 4cm, 4cm, 5mm, Inhalt in Stück: 1..

Filter special per uje te pishem perfundi llavabos.

€40,00

Filter special per uje te pishem perfundi llavabos. Ky filter uji qe vendoset perfundi llavabos ose furnizim te ujit, pastron deri ne 12000 litra u..

Filter uji KA211, WF029K, LT500P per frigorifer ATAG & LG

€49,00

Filter uji KA211, WF029K, LT500P per frigorifer ATAG & LG Internal waterfilter original ATAG/LG  Original part ATAG: 88009234  Or..

Filter uji origjinal per frigorifer Arcelik / Beko

€45,00

Filter uji origjinal per frigorifer Arcelik / BekoInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji origjinal per frigorifer BEKO / ARCELIK

€42,00

Filter uji origjinal per frigorifer BEKO / ARCELIKInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji origjinal per frigorifer BOSCH, INDESIT, WHIRLPOOL

€36,00

Filter uji origjinal per frigorifer BOSCH, INDESIT, WHIRLPOOLInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji origjinal per frigorifer LG ADQ32617703

€40,00

Filter uji origjinal per frigorifer LG ADQ32617703Informacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji origjinal per frigorifer Samsung DA2910105J

€42,00

Filter uji origjinal per frigorifer Samsung DA2910105JInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji per frigorifer Samsung DA2900020B

€31,00

Ky filter filtron ujin ne disa lloje te frigoriferave Samsung e qe filteri e ka kodin DA29-00020B ose HAF-CIN/EXP. Informacion :Filteri i ujit pe..

Filter uji per maqine te kafes

€18,00

Zgjateni jeten e maqines tuaj te kafes dhe shijoni aromen me te mire! Per kafe te kendshme me uje pa gelqere. Pa pastertit ne uje si p.sh. Klori, plum..

Filter uji USC100/1 per frigorifer Samsung, LG, Whirlpool, Indesit

€34,00

Filter uji USC100/1 per frigorifer Samsung, LG, Whirlpool, IndesitKy filtër origjinal  i ujit të frigoriferit Whirpol i përshtatet një sërë prodh..

Filter uji WF001 per frigorifer SAMSUNG, Liebherr, Whirpool, LG

€26,00

Filter uji WF001 per frigorifer SAMSUNG, Liebherr, Whirpool, LG DA2910105JInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 mua..

Filter uji WF004K per frigorifer WHIRLPOOL-BAUKNECHT/SMEG

€30,50

Filter uji WF004K per frigorifer WHIRLPOOL-BAUKNECHT/SMEG Informacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji WF029K per frigorifer LG LT500P

€27,00

Filter uji WF029K per frigorifer LG LT500PADQ72910901,5231JA2002A Informacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji WF033 per frigorifer BOSCH dhe SIEMENS

€30,00

Filter uji WF033 per frigorifer BOSCH dhe SIEMENSInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Filter uji WF070 per frigorifer Samsung DA29-00020B

€30,00

Filter uji WF070 per frigorifer Samsung DA29-00020BInformacion :Filteri i ujit per frigorifer preferohet te ndrrohet cdo 6 muaj!..

Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4

€4,30

Lidhese per gyp filterit te ujit per frigorifer 1/4 X 3/4 Kjo lidhse perdoret ne mes te furnizimit te ujit ne shtepi/banes dhe gypit te ujit te b..

Shfaq 1 nga 17 nga 17 (1 Page)
bookmark rocket phone