Tharse e teshave

Grid View:
-53%

Kembe jo rreshqitese e cila ngjitet ne tharse te teshave -

€3,80 €8,00

Pasi qe ka shume raste ku tharesi i teshave vendoset permbi lavatriqe, atehere keto kembe e mbajne shume te sigurt dhe stabil. With these self..

-59%

Kuti kondenzuese per tharse te teshave

€6,50 €15,80

Ky produkt eshte i domosdoshem ne ato vende ku nuk ka mundesi me qit gypin e tharseve te teshave jashte objektit. Ne kete kuti kondenzohet (mbledhet) ..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone