Wireless te ndryshem

Grid View:

USB Wireless NANO per Desktop

€11,00

USB Wireless NANO per Desktop  TL-WN725N USB 2.0 Stick, 150MBIT/S. Mini - Nano wireless super I vogel. Me kete wireles eshte e mundshme qe pe..

Perforcues - Shperndares I internetit 750MBIT

€46,00

Perforcues - Shperndares I internetit 750MBITPaisje e shpejt interneti qe përsëritësit / përforcon sinjalin WiFi te internetit në zonat (dhoma, kopsht..

-14%

Shtek i rrymes intelegjent, WLAN per Iphone/Android

€72,00 €84,00

Shtek i rrymes intelegjent ne te cilen mund te vendosen paisje te ndryshme elektronik si dhe ndriqim, keshtuqe permes Iphone, Ipad, Android Samsu..

WiFi Perforcues - Shperndares interneti 300Mbit/s

€30,00

WiFi Perforcues - Shperndares interneti 300Mbit/sMe kete WiFi Extender rrite sinjalin ne ato zona te paarritshme ose qe eshte i dobesuar.Posedon nje p..

Wireless Router - Gigabit - 1350MB/s

€86,00

Wireless Router - Gigabit - 1350MB/sSimultan Dualband-WLAN: Deri ne 450 Mbit/s auf 2,4 GHz dhe 867 Mbit/s ne 5 GHzPortet: 1x RJ45 10/100MBit/s – WAN, ..

Wireless Router / ACCESSPOINT, 1750MBIT/S

€156,00

Menagjim softverik per nje qender me qindra EAPs perdorues. 450 Mbit/s ne 2,4 GHz dhe 1300 Mbit/s ne 5G Hz qe se bashku japin 1750 Mbit..

Wireless Router 1350MBIT/S, me POE AC1350

€134,00

Wireless Router 1350MBIT/S, me POE AC1350Dualband: qe krijon dy zona interneti WLAN me shpejtesi ne 2,4GHz dhe 867Mbit/s ne 5GHzMe EAP-Controller-Soft..

Wireless Router 750MB/s

€50,00

Wireless Router 750MB/sPorte: 4x RJ45 10/100MBit/s, WLAN-Standard: WLAN (IEE802.11ac), WLAN (IEE802.11n), WLAN (IEE802.11a), WLAN (IEE802.11b), WLAN (..

Wireless Router i vogel 300MBIT/1P TP-LINK

€36,00

Wireless Router i vogel 300MBIT/1P TP-LINKKy NANO wifi interneti xhepi karakterizohet me madhsin shume te vogel qe ka. Mund te perdoret ne situata dhe..

Wireless Router me POE 1200MB/s

€97,00

Wireless Router me POE 1200MB/sInstalim i lehte. Konkstruksioni dhe dizajni i holl mundeson instalim ne mure standarte te tipeve EU / US si dhe mundes..

Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Page)
bookmark rocket phone