12V

Grid View:
-13%

Adapter llaptopi universal 120W

€42,00 €48,00

Adapter llaptopi universal 120W Adaptor rryme me tensione 12V, 14V, 15V, 16V, 16,5V, 18V, 18,5V, 19V,19,5V, 20V, 24V me konektor te llaptopave 6,5x..

-21%

Adapter rryme 12V / 2A

€14,00 €17,70

Ky adaptor me hyrje prej 110-230VAC dedikohet per kamera vezhguse si per paisje te ndryshme. Dalja eshte 12VDC-2A-24W..

Adapter rryme 12V / 2A

€18,00

Adapter rryme 12V / 2A..

-39%

Adapter rryme 12V / 3A

€11,80 €19,20

Adapter rryme 12V / 3A. Adapter furnizues qe perdoret per shume paisje dhe aparate te ndryshme.   ..

-10%

Adapter rryme 9,5-20V/3A/48WATT

€27,00 €30,00

Adapter rryme 9,5-20V/3A/48WATT Adapter rryme me tensione/konektor te ndryshem dhe LED display 9,5V, 10,5V, 12V, 18V, 18,5V, 19V, 19,5V, 20V..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone