Degjuese Veshi & Bluetooth

Degjueset e veshit kane 3 muaj garancion!

Grid View:
-37%

Dinamik bass degjuese veshi Philips

€12,00 €19,00

Degjuse veshi kompakt me koka te buta. Veqenarisht te vogla In Ear degjuse per bartje komfore. Me degjuse te vogla per bass dinamik dhe ze te pastert...

-17%

Bluetooth Headset per telefon Bluetooth 3.0 me peshe vetem 9gr

€29,00 €35,00

Ky artikull eshte ne zbritje 15%  Ky headset nga firma CELLULAR LINE eshte kompatibil me te gjithe telefonat celular Bluetooth dhe eshte prakt..

Degjuese Veshi SMART AIR me Bluetooth

€29,80

Degjuese Veshi SMART AIR me Bluetooth Degjuese veshi IN-EAR SMART AIR SPACE BLUETOOTH Bluetooth verzioni 4.1 Vend kon..

-15%

Samsung Bluetooth Headset 3.0 per telefon

€23,00 €27,00

Ky artikull eshte ne zbritje 8%  Samsung Bluetooth Headset per telefon  Ky headset nga firma Samsung eshte kompatibil me te gjithe tel..

-20%

Sony Bluetooth Headset per telefon I bardhe

€24,00 €30,00

Ky artikull eshte ne zbritje 10% Nuk eshte me rendesi, duke ecur ose duke vozite veturen, ju mundeni pa vashtersi te bisedoni. Nese keni thirrje, v..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone