Switch nga 8 deri 48 Porte

Grid View:

Gigabit switch interneti me 5 porte/POE

€66,00

Ky switch interneti gigabit ka 5 porte, 1 port per hyrje te furnizimit te internetit dhe 4 porte POE,Dedikohet per wireless qe furnizohen me POE ose p..

Shperndares interneti (switch) me 5 porte 10/100Mb/s

€13,20

5x RJ45 10/100MBit/s, Gjersia: 140mm, Lartsia: 27,5mm, Thellsia: 87mm. Perkrah Auto-MDI/MDIX Green Ethernet-Technologie qe kursen deri ne 70% energji...

Shperndares interneti (switch) me 8 porte 10/100Mb/s

€16,40

Shperndares interneti (switch) me 8 porte 10/100Mb/s8 10/100Mbps auto-negotiation RJ45 ports, supports auto MDI/MDIXGreen Ethernet technology saves po..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone