Shperndares

Grid View:

Shperndares USB Type C ne USB HUB 3.0 ( 3 porte USB dhe SD Kartele)

€30,00

Shperndares USB Type C ne USB HUB 3.0  ( 3 porte USB dhe SD Kartele)Lejimi i lidhjes së laptopit me lexues kartash përmes portës USB-C™ dhe ofrim..

USB Hub 2.0 me 7 porte USB

€19,00

Vivanco shperndares USB 2.0 deri ne 480Mbit/s Fleksibell USB 2.0 Kabel: rreth 0,5m Tensioni hyres: 110V-230V, 50/60Hz per perdorim ne tere boten..

USB Hub 3.0 ( 3 porte USB 3.0 + SD Kartele )

€27,00

USB Hub 3.0 ( 3 porte USB 3.0 + SD Kartele )..

-42%

USB shperndares i 2 fisht MANUAL

€8,00 €13,80

Me kete paisje mund te lidhen 2 PC te ndryshem ne nje USB aparat si p.sh. printer, external Harddisk, fotokamer, MP3, Scanner e tjera. Poashtu nje PC ..

-19%

VGA shperndares nga 1 ne 2

€14,00 €17,30

VGA shperndares nga 1 ne 2 Kjo paisje mundeson lidhjen e monitorit ne 2 PC dhe anasjelltas por edhe 2 TV ne nje PC si dhe 1 PC me lidhe me 1 TV dhe..

-24%

VGA Spliter 1 hyrje me 4 dalje

€26,00 €34,00

PC shperndares i 4 fisht - automatik. Me kete paisje mund te lidhen 4 PC monitor me te njejtin PC ose llaptop.  With this professional VGA ..

Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Page)
bookmark rocket phone