Internet

Grid View:

Bartes I internetit permes rrymes NANO 600MBIT/S

€61,00

Bartes I internetit permes rrymes NANO 600MBIT/SKy set përdor kabllot elektrike ekzistuese për të bartur internetin dhe të dhënat. Kështu që thje..

-15%

Adapter USB 2.0 ne ethernet (LAN)

€15,90 €18,80

Adapter USB 2.0 ne ethernet (LAN) Ky adapter kompakt nga Logilink mundeson punen prej nje paisjes te rrjetit me 10 ose 100 MBit ne USB 2.0 port. Es..

-21%

Adapter USB 3.0 ne ethernet (LAN)

€19,70 €24,80

Adapter USB 3.0 ne ethernet (LAN) USB 3.0 ne GIGABIT ETHERNET ADAPTER, 10/100/1000MBPS    ..

Vetem me Porosi

GIGABIT ETHERNET, PCI-NETZWERKADAPTER, D-LINK

€0,00

GIGABIT ETHERNET, PCI-NETZWERKADAPTER, D-LINK Hersteller: D-Link Schnittstellen: PCI Datenübertrag..

Vetem me Porosi

GIGABIT ETHERNET, PCIE-NETZWERKADAPTER

€0,00

GIGABIT ETHERNET, PCIE-NETZWERKADAPTER Hersteller: TP-Link Schnittstellen: PCIe Datenübertragungsr..

Inovativ dhe i avancuar perforcus interneti 300MBIT

€54,00

Inovativ dhe i avancuar perforcus interneti 300MBIT   Ky perforcus interneti posedon teknik te avancuar, kornize shume te vogel, CPU te fuqish..

Vetem me Porosi

MINI GBIC/SFP MODUL, 1000BASE-SX MMF

€0,00

MINI GBIC/SFP MODUL, 1000BASE-SX MMF Hersteller: TP-Link..

Vetem me Porosi

RJ-45 NETZWERKDOSE UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ

€0,00

RJ-45 NETZWERKDOSE UNTERPUTZ, 2X8/8 CAT5E LSA WEISS HZ     Art: Netzwerkdose Kategorie: Cat5e ..

Vetem me Porosi

USB 2.0 ETHERNET ADAPTER, DELOCK

€0,00

USB 2.0 Ethernet Adapter. Der USB-RJ45 Adapter ist ein leistungsstarker Netzwerkkonverter für die USB2.0 Schnittstelle und verfügt über..

Vetem me Porosi

USB2.0 NETZWERKADAPTER 10/100MBIT

€0,00

USB2.0 NETZWERKADAPTER 10/100MBIT..

-9%

Wifi perforcues 300 Mbit ne sekond

€31,00 €34,00

Me kete perforcues interneti nga Edimax mund te perforcohet interneti I shtepis ose baneses ne ato raste kur ne dhoma ose ne katin tjeter fillon te do..

Vetem me Porosi

WLAN 150MBIT, PCIE-NETZWERKADAPTER

€0,00

WLAN 150MBIT, PCIE-NETZWERKADAPTER Hersteller: TP-Link Schnittstellen: PCIe Datenübertragungsrate:..

Vetem me Porosi

WLAN 300MBIT, PCIE-NETZWERKADAPTER

€0,00

Hersteller:TP-Link Schnittstellen:PCIe Datenübertragungsrate:300 Mbit/s..

Shfaq 1 nga 13 nga 13 (1 Page)
bookmark rocket phone