Kabell & Adaptor

Kabell & Adaptor

3.5mm adapter per audio 1 hyrje / 2 dalje

€1,80

4X0.08mm2 NF-KABEL / INFRARED (baker/alumin), 100m

€39,00
-20%

A/V kabell - 3,5mm / 1,5m me lidhe kameren me TV

€2,40 €3,00

Adaper per furnizim te rrymes 6,35MM

€0,40

Adapter - shteker Sony

€0,50

Adapter 2.5mm mashkull ne 3.5mm femer

€1,00

Adapter 3,0MMX1,1MM

€0,40

Adapter 3,5MM

€0,40

Adapter 4,0MMX1,7MM

€0,50

Adapter 5,0MMX2,1MM

€0,40

Adapter 5,5MM

€0,40

Adapter 5,5MM X 1,5MM

€0,70

Adapter 5,5MMX2,8MM

€0,40
-42%

Adapter F konektor

€0,35 €0,60
-23%

Adapter F male me koax female

€0,50 €0,65
-23%

Adapter F-Antene koaxial

€0,50 €0,65

Adapter gume per kabell

€0,45

Adapter HDMI me micro USB per Galaxy S4

€0,00
-29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20
-36%

Adapter kualitet per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€4,50 €7,00
-46%

Adapter SAT F spin/RCA prize

€0,38 €0,70
-27%

Adapter SAT-Antene

€0,40 €0,55
-46%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize

€3,00 €5,60
-46%

ADAPTER, HDMI-A-Spin / HDMI-A-Prize, 270°

€3,00 €5,60
-20%

Adaptor F-spin/ BNC prize

€0,40 €0,50
-42%

Adaptor HDMI per Full HD 1.3 1.3C mini per fotaparate dhe kamera

€4,20 €7,20
-20%

Adaptor, F-Shtek me chinch. Prize

€0,40 €0,50

Cinch konektor i kuq

€2,90

Cinch konektor i zi

€2,90

F - Konektor per tuner

€0,70

F - shteker 7.0mm

€0,35
-37%

F /F Kabell i shpejte 3.5m

€1,70 €2,70
-33%

F spin / F prize adaptor i shpejte

€0,40 €0,60
-20%

F-adaptor i kthym

€0,40 €0,50
-23%

F-Adaptor Prize/ Prize

€0,50 €0,65
-30%

F-Crimp konektor per sat dhe kabllovik

€0,35 €0,50
-33%

F-F adaptor i shpejt

€0,40 €0,60
-20%

F-Koaxial spin adaptor

€0,40 €0,50
-38%

F-konektor RG10-11MM KOAXKABEL

€0,40 €0,65
-29%

F-Prize me gume izoluse 6.4mm

€0,25 €0,35
-14%

F-Prize me gume izoluse 7,0mm

€0,30 €0,35
-29%

F-Prize me gume izoluse 7.0mm

€0,25 €0,35
-29%

F-shteker (prize) 7,5mm

€0,25 €0,35

HDMI adapter Spin/Spin

€6,50

HQ Kabell antene HQ me filtera 5m per TV 100Hz

€4,40
-22%

Kabell adapter HDMI me micro USB per Galaxy S3 dhe Note II

€17,00 €21,70
-10%

Kabell antene 1,5M F- Spine, koax spin

€2,60 €2,90

Kabell antene 1.5m I kthym

€1,60

Kabell antene 2m 100HZ me filtera

€2,50

Kabell F/F i shpejte Prize 1,5m pa pas nevoje me sjell (pa gvinta)

€2,50
-23%

Kabell F/F Prize 1,5m i shpejte qe lehte vendoset ne Receiver

€1,55 €2,00

Kabell F/F Prize 10m me izolim te dyfishte per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€3,60
-45%

Kabell F/F prize 3m kualitativ HQ per SAT Kujtesa, Ipko e tjera, me kontakte te flakeruara

€8,70 €15,70
-27%

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa , Ipko, Dream Box e tjera

€4,00 €5,50

Kabell F/F Prize 5m per SAT Kujtesa, Ipko e tjera

€2,40
-25%

Kabell per antene ose per kamere

€1,50 €2,00
-23%

Kabell per antene ose per kamere

€5,10 €6,60

Kabell qinq spin / koax spin 1.5m

€1,60

Kabell telefoni 1.5m me konektor

€1,00

Kabell telefoni 6/4, 10m, RJ11

€2,80

Kabell telefoni 6/4, 15m, RJ11

€3,40

Kabell telefoni 6/4, 3m , RJ11

€1,40

Kabell telefoni 6/4, 6m, RJ11

€2,00

Kabell USB per Nikon aparat origjinal

€0,00

Koax adaptor - Prize / Prize

€0,50

Koax adaptor - Prizë/Prizë

€0,40

Koax adaptor - Spin / Spin

€0,50

Koaxial kabell special per antene, kamere etj. 100m, 120dB, 7.2mm

€38,00
-13%

Kompresion F - konektor kualitativ

€0,65 €0,75

Kompresion F - konektor kualitative

€0,65
-13%

Kompresion F-konektor kualitativ

€0,65 €0,75

LWL LC-LC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-LC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-LC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-LC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL LC-SC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-SC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-SC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-SC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL LC-ST 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL LC-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL LC-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL LC-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL SC-SC 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL SC-SC 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL SC-SC 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL SC-SC 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL SC-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL SC-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL SC-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

LWL ST-ST 0100 50/125 OM2 DUPLEX 1M

€0,00

LWL ST-ST 0300 50/125 OM2 DUPLEX 3M

€0,00

LWL ST-ST 0750 50/125 OM2 DUPLEX 7,5M

€0,00

LWL ST-ST 1500 50/125 OM2 DUPLEX 15M

€0,00

Mbrojtes special rrufeje per televizora dhe resivera toksor

€14,00

Nikon USB 2.0 kabell 8pin 1.8m me filter

€4,90

Per F- shteka izolues goma kunder lagshtis 100copa

€5,00

Prize per kamera dhe tjera 5,5MM X 2,10MM

€0,70

Samsung USB kabell 8 Pin per fotoaparat

€5,80
Shfaq 1 nga 100 nga 111 (2 Faqe)