Optik

Grid View:

Adapter audio optik toslink (femër-femër) për vazhdim të kabllit.

€1,00

Adapter audio optik toslink (femër-femër) për vazhdim të kabllit.Art: Adapter Kabelende 1: Toslink-Kupplung optisch Digital Kabelende 2: Toslink-..

Adapter audio optik toslink në 2 x toslink

€6,40

Adapter audio optik toslink në 2 x toslink Kujdes! Kur ky adapter eshte i vendosur, vetem njera paisje duhet te jete e lshuar.2-way audio distrib..

Audio optik adapter kthes

€2,80

Audio optik adapter kthes  ..

Kabëll audio optik toslink në 3.5mm mini HOME CINEMA - 2m, e certifikuar

€9,00

Kabëll audio optik toslink në 3.5mm mini HOME CINEMA - 2m, e certifikuar Lidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues..

-21%

Kabëll audio optik toslink në toslink - 0.5m me kontakte të flakurara, e certifikuar

€3,80 €4,80

Kabëll audio optik toslink në toslink - 0.5m me kontakte të flakurara, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përf..

-23%

Kabëll audio optik toslink në toslink - 1m, e certifikuar

€4,00 €5,20

Kabëll audio optik toslink në toslink - 1m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) respektivisht..

Kabëll audio optik toslink në toslink - 2.5m, e certifikuar

€10,90

Kabëll audio optik toslink në toslink - 2.5m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) respektivis..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 0.5m, e certifikuar

€1,20

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 0.5m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) re..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 10m, e certifikuar

€13,50

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 10m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) res..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 15m, e certifikuar

€16,70

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 15m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) res..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 20m, e certifikuar

€18,70

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 20m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) res..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 2m, e certifikuar

€4,20

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 2m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) resp..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 5m, e certifikuar

€7,20

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm - 5m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) resp..

-21%

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm HOME-CINEMA / 24karat - 1m , e certifikuar

€9,80 €12,40

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =2.2mm HOME-CINEMA / 24karat - 1m , e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues (..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 10m, e certifikuar

€13,50

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 10m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) res..

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 3m, e certifikuar

€6,20

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 3m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) resp..

-33%

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 5m, e certifikuar

€8,00 €12,00

Kabëll audio optik toslink në toslink Ø =4.0mm - 5m, e certifikuarLidhe Resiverin, TV-n, DVD, Playstation 3 dhe 4 me zmadhues ( përforcues zëri ) resp..

Kabell audio optik TOSLINK/TOSLINK 2M i kthym - Ø =4,0MM

€12,00

Kabell audio optik TOSLINK/TOSLINK 2M i kthym - Ø =4,0MM Gjatësia e kabllit: 2 mDiametri i jashtëm: 4 mmNgjyra: E zezëKarakteristika të veçanta: me ke..

Kabell Optik HQ PREMIUM 2m Ø =8,0MM

€13,00

Kabell Optik HQ PREMIUM 2m Ø =8,0MMType: round cableCable end 1: Toslink plug, optical digitalCable end 2: Toslink plug, optical digitalCable len..

Kabell Optik HQ PREMIUM 3m Ø =8,0MM

€14,00

Kabell Optik HQ PREMIUM 3m Ø =8,0MMType: round cableCable end 1: Toslink plug, optical digitalCable end 2: Toslink plug, optical digitalCable len..

Shfaq 1 nga 20 nga 20 (1 Page)
bookmark rocket phone