VGA

Grid View:
-39%

Kabell mini Displayport ne VGA 2m

€11,60 €19,00

Kabell mini Displayport ne VGA 2m..

Kabell VGA per PC / Monitor 15PIN / 15PIN, 1,8M me izolim te dyfishte

€2,90

Kabell VGA per PC / Monitor 15PIN /  15PIN, 1,8M me izolim te dyfishte MONITOR-KABEL HDD15-ST->HDD15-ST HQ 2,0M packaging units Type:..

-30%

Monitor / PC kabel 10m me filter

€14,00 €20,00

Monitor / PC kabel 10m me filter. Kabell kualitativ me izolim te dyfishte dhe filtera. High-end monitor data cable HD15M - HD15M with ferrite ..

-27%

Monitor / PC kabell 15m

€16,00 €22,00

Monitor / PC kabell 15m. Kabell kualitativ me izolim te dyfishte dhe filtera.  High-end monitor data cable HD15M - HD15M with ferrite cor..

-44%

PC Kabell 15 / 15 me filtera me izolim te dyfishte dhe filtera 5m

€9,80 €17,40

  PC Kabell 15 / 15  me filtera me izolim te dyfishte dhe filtera 5m  MONITOR-KABEL HDD15-ST->HDD15-ST HQ 5,0M With additio..

-31%

PC Kabell VGA / VGA 3m (MONITOR CABLE 3.0 M 2x15 HDD ST. 1:1 interconnected)

€3,80 €5,50

PC Kabell VGA / VGA 3m  (MONITOR CABLE 3.0 M 2x15 HDD ST. 1:1 interconnected) Type: Round cable Side 1: VGA connector 15Pin Side 2: ..

-18%

VGA Kabell 15pin 10m me filtera

€13,50 €16,50

VGA Kabell 15pin 10m me filtera VGA-Stecker/VGA-Stecker   Art: Rundkabel mit Ferritkern ..

-14%

VGA Kabell 15pin 15m Me Filtera

€21,90 €25,60

VGA Kabell 15pin 15m Me Filtera MC03-1000 MONITOR-KABEL HDD15-ST->HDD15-ST HQ 15M With additional ferrite core, pin 9 is not connected. Ty..

-21%

VGA Kabell 15pin 20m Me Filtera

€24,40 €30,70

VGA Kabell 15pin 20m Me Filtera MONITOR-KABEL HDD15-ST->HDD15-ST HQ 20Mt. With additional ferrite core, pin 9 is not connected. Type: Roun..

-25%

VGA Kabell 15pin 30m Me Filtera

€28,60 €38,00

Ky kabell kualitativ me gjatesi 30 metra posedon filterat kunder interferencave qe krijohen nga kablla tjera si dhe ka izolim te dyfishte.Type: round ..

-13%

VGA Kabell 15Pin 5m - E CERTIFIKUAR !

€6,60 €7,60

VGA Kabell 15Pin 5m - E CERTIFIKUAR ! MONITOR CABLE 5.0 M 2x15 HDD ST. 1:1 interconnected Type: Round cable Side 1: VGA connector 15Pin Si..

-22%

VGA Kabell 15Pin 5m me filtera

€7,00 €9,00

VGA Kabell 15Pin 5m me filteraKabell super kualitativ me izolim te dyfisht si dhe me filtera te integruar kunder interferencave. Type: round cabl..

-30%

VGA kabell special i kthyer per PC, TV e tjera 3m

€6,00 €8,60

Nese e keni TV e vendosur afer murit, dhe mbrapa tij ka shume pak hapsire, me kete kabell nuk e qani koken fare ngase eshte i prodhuar pikerisht per k..

-29%

VGA kabell special i kthym per PC, TV e tjera 10m

€17,00 €24,00

Ky kabell mundeson qe nese TV eshte i vendosur me mbajtes ne muri, mos te pengohet pasiqe eshte vendi i ngushte. Poashtu te vendusur jane fi..

Shfaq 1 nga 14 nga 14 (1 Page)
bookmark rocket phone