Adapter te ndryshem

Grid View:

Adapter rryme 3-12V / 1,5A ekonomik

€16,40

Adapter rryme 3-12V / 1,5A  ekonomik Ky Adaptor jep energji vetem aq sa ka hargjim !..

Adapter rryme 42V / 2A / 84W per XIAOMI E-SCOOTER M365

€31,00

Adapter rryme 42V / 2A / 84W per XIAOMI E-SCOOTER M365Tensioni i daljes: 42 VLloji i tensionit në dalje: DCRryma maksimale: 2AFuqia maksimale: 84 W&nb..

Adapter rryme 6V-24V DC | 6V / 9V / 12V - 2A | 15V / 18V / 24V - 1.5A | 41W + 1 x USB

€26,00

Adapter rryme 6V-24V DC | 6V / 9V / 12V - 2A | 15V / 18V / 24V - 1.5A | 41W + 1 x USBAdapter per paisje te ndryshme me tension 6V, 9V, 12V, 15V, 18V, ..

-13%

Adapter rryme universal 12V / 3A

€16,80 €19,20

Adapter rryme universal 12V / 3A Adapter furnizues qe perdoret per shume paisje dhe aparate te ndryshme. Koka e furnizimit mund te nderrohet sipas ..

Adapter rryme universal 12VDC 4A

€27,60

Adapter rryme universal 12VDC 4A Adapter furnizues qe perdoret per shume paisje dhe aparate te ndryshme. Koka e furnizimit mund te nderrohet sipas ..

Adapter rryme universal 5VDC / 3.0A / 15WATT

€16,40

Adapter rryme universal 5VDC / 3.0A  / 15WATT  Ky adaptor rryme dedikohet per paisje te ndryshme elektronike...

Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Page)
bookmark rocket phone