Telefon

Grid View:
-29%

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€5,80 €8,20

Adapter kualitativ per IPHONE, IPOD, IPAD 1m, qe mund te lidhet me altoparlanta te PC-se dhe te tjere,ose paisje te tjera qe kan dalje RCA ose qinq. ..

-36%

Adapter kualitet per IPHONE, IPOD, IPAD 1m

€4,50 €7,00

Adapter kualitet per IPHONE, IPOD, IPAD  1m.Me kete adaptor mundesohet qe paisja te lidhet direkt me perforcues te zerit.   DELOCK&nbs..

Adapter OTG USB-C 2.0 ne USB A

€4,00

Adapter OTG USB-C 2.0 ne USB AUse this adapter to convert or convert a USB Type-C socket into a USB-A socket. convert a USB-A plug into a USB Type-C ..

-22%

Kabëll MHL-HDMI në HDMI për SAMSUNG GALAXY S3, GALAXY NOTE 2

€17,00 €21,70

Kabëll MHL-HDMI në HDMI për SAMSUNG GALAXY S3, GALAXY NOTE 2 Kjo HDMI kabëll lidhë Galaxy S III I9300 / Galaxy Note N7100 II me FULL HD Televizorat..

Kabell telefoni 1.5m me konektor

€1,00

Kabell telefoni 1.5m me konektorType: Round CableCable end 1: RJ11 plug (Western 6/4)Cable end 2: RJ11 plug (Western 6/4)Cable length: 1.5 mColor: Bla..

Kabell telefoni 6/4, 10m, RJ11

€2,80

Kabell telefoni 6/4, 10m, RJ11Type: Round CableCable end 1: RJ11 plug (Western 6/4)Cable end 2: RJ11 plug (Western 6/4)Cable length: 10 mColor: Black..

Kabell telefoni 6/4, 3m , RJ11

€1,40

Kabell telefoni 6/4, 3m , RJ11Type: Round CableCable end 1: RJ11 plug (Western 6/4)Cable end 2: RJ11 plug (Western 6/4)Cable length: 3 mColor: Black..

Kabell telefoni 6/4, 6m, RJ11

€2,00

Kabell telefoni 6/4, 6m, RJ11Type: Flat CableCable end 1: RJ11 plug (Western 6/4)Cable end 2: RJ11 plug (Western 6/4)Cable length: 6 mColor: Black..

USB Kabell Type C ne USB 2.0 - 1.8m

€5,00

USB Kabell Type C ne USB 2.0 - 1.8mKujdes, ketu pershkrimi duhet me qene USB kabell C ne USB 2.0..

USB Kabell Type C ne USB 2.0 - 3m

€9,00

USB Kabell Type C ne USB 2.0 - 3m..

Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Page)
bookmark rocket phone