Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80
  • 2 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €25,40
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M85777
Stock I disponueshëm

OverView

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI dhe VGAINTRODUCTIONThis is a USB-C to HDMI and VGA Adapter, The HDMI and VGA port (DP Altmode) allows you to connect an extra monitor so that you can watch videos or slideshows on a big screen.

Product Description

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI dhe VGA

INTRODUCTION

This is a USB-C to HDMI and VGA Adapter, The HDMI and VGA port (DP Altmode) allows you to connect an extra monitor so that you can watch videos or slideshows on a big screen.

It can work on Macbook or Google new Chromebook Pixel and other USB-Cs upported devices.


FEATURES

  • Support USB-C input, HDMI and VGA output.
  • Support HDMI resolution up to 4kx2k@30HZ
  • Support VGA resolution 1920X1080P@60HZ
  • The build-in Display Port receiver is fully compatible with DisplayPort 1.1a and HDCP 1.3 specifications.
  • Multiple USB-C interfaces support plug and play, hot swap
  • Easy to use and carry


OPERATION

Connect the USB-C male port of this product to Macbook or Chromebook

Connect HDMI output of this product to HDTV with one HDMI cable

Connect VGA output of this product to HDTV with one VGA cable
Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone