Pranues I muzikes Bluetooth, NFC HiFi, aux

€58,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: F360379
Stock I disponueshëm

OverView

Pranues I muzikes Bluetooth, NFC HiFiKjo paisje speciale dedikohet me lidhe telefonin mobil pa kablla me auto radio ne AUX hyrje. Poashtu, ne shtepi mund te lidhet pa kablla telefoni ose tablet PC me audio studio, perforcus apo mikseta pa p...

Product Description

Pranues I muzikes Bluetooth, NFC HiFi

Kjo paisje speciale dedikohet me lidhe telefonin mobil pa kablla me auto radio ne AUX hyrje. Poashtu, ne shtepi mund te lidhet pa kablla telefoni ose tablet PC me audio studio, perforcus apo mikseta pa problem. I pershtatshem edhe ne shoqeri, ne pushim dhe per nevoja tjera. Punon me Iphone, Android telefonat, Ipad tablet PC etj. Pershtatet A2DP Stereo Bluotooth per muzik ne CD kualitet.


Stream music via Bluetooth to your hi-fi set

Listen to internet radio or the music stored on your smartphone or tablet PC on your audio system (wirelessly).

Works with any audio system, iPhone dock or radio/CD player with aux-in, line-in jack or MP3 link.

Suitable for all Bluetooth enabled sound sources such as iPhone, Android phone, iPad, etc.

Uses A2DP Stereo Bluetooth technology.

Listen to music with your friends and easily switch between different music sources using the disconnection key.

With convenient standby function: always ready for instant connection.

Supports NFC: simply hold your NFC-enabled smartphone near the audio receiver to connect.

Powered by USB, either through the supplied USB power adapter or your audio system’s USB connector.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone