Letkon per pikje JBC 130W

€628,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: U241527
Stock I disponueshëm

OverView

Letkon per pikje JBC 130WMe poshte gjeni pershkrimin ne gjuhen angleze:This digital soldering station distinguishes itself thanks to the high peak power of 130 watt. The soldering station can be set from 90 to 450 °C ...

Product Description

Letkon per pikje JBC 130W


Me poshte gjeni pershkrimin ne gjuhen angleze:

This digital soldering station distinguishes itself thanks to the high peak power of 130 watt. The soldering station can be set from 90 to 450 °C using the display and due to its high power it only takes 2 seconds to reach the desired temperature. Thanks to the built-in menu, you can personalize 20 parameters. In addition, it is also possible to draw graphs, adjust the parameters and update the software via a USB connector and PC software. This makes it easy to customize the 2BQF.

The built-in swipe and standby functions enable a prolonged life span of the soldering tip. The soldering iron will warm up very fast when you pick it up. Because of this, the soldering tip lasts up to 5 times longer.

The soldering station comes with an ergonomic hand piece, suited for the soldering of both SMD components and high power applications. The handle works with the C245 series soldering tips. The station is delivered without soldering tips. Soldering tips for this station can be found via the blue button at the bottom of this page.

The new F-update includes a new 7-key keypad for fast and easy configuration of the soldering station. In addition to this there is an added cartridge holder which can store up to four cartridges. Compatibility with the JBC FAE1 fume extractor via an RJ12 connector is also supported.

The soldering stations of JBC distinguish themselves from other stations due to the use of active tips. This results in a much faster heating time and also in a much bigger temperate stability during soldering, as can be seen in image 2. Because the heating element and temperature sensor are both entirely situated in the tip, the temperature can be controlled better and the difference in temperature between the tip and the rest of the soldering iron is very small. In addition, it is possible to replace the tips without the need to let them cool off first because tip exchange assistance is provided in the station. The soldering iron itself, type T245-A, has a soft grip of foam and is very light, making it easy to use.


Specifications

Power 130 W
Temperature range
90 °C - 450 °C
Heating time
~ 2 sec
ESD safe
Yes
Automatic standby
Yes
Tip to ground resistance
< 2 Ω
Connection USB
Weight 3 kg


Accessoires

The CD-2BQF comes with:

  • Soldering iron (T245-A)
  • Power cord
  • Tip exchange assistance
  • Soldering iron stand with sponge and brass wool


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone