Instrument Multimeter digjital True RMS ~ Auto. Range ~ 6.000 Counts ~ 600 V / 10 A AC/DC

€79,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: U742837
Stock I disponueshëm

OverView

Instrument Multimeter digjital True RMS ~ Auto. Range ~ 6.000 Counts ~ 600 V / 10 A AC/DCThe new PeakTech 3350 was specially developed for use in the craftsmanship and industry and offers a variety of useful functions that simplify daily wo...

Product Description

Instrument Multimeter digjital True RMS ~ Auto. Range ~ 6.000 Counts ~ 600 V / 10 A AC/DC

The new PeakTech 3350 was specially developed for use in the craftsmanship and industry and offers a variety of useful functions that simplify daily work, especially in dark or noisy environments. The lighting of the large LCD display is automatically activated by a photodiode in dark surroundings. On the back of the device there is also a bright LED flashlight, which is used to illuminate the area where the measurement has to be taken. A multi-colored LED bar is located above the 6000-digit display. Depending on the active measuring function, it lights up green during the continuity test, red when a voltage is found in NCV mode, yellow when measuring large capacities or flashes red when the phase tester mode is active (LIVE). In addition to the comprehensive measuring functions for current & voltage (True RMS), capacitance, resistance, frequency, continuity test and diode test, this device owns the functions to perform temperature measurements, non-contact voltage tests and phase tests. With the relative value mode and the data hold function, it is possible to make measurements accurate and precise. The PeakTech 3350 was manufactured according to the latest development aspects and has a double-insulated injection-molded housing with rubber coating, a tilt stand on the back, which can be removed to replace the batteries. The fuses are located underneath the stand as well, if it is neccessary to replace these. With this device the measuring range is selected automatically, which enable particularly fast response times.


  • True RMS voltage measurements up to 600 V and current measurements up to 10 A AC / DC
  • 6.000 LCD display with automatic backlight
  • Multi-colored warning LED for various measuring functions
  • Automatic range selection
  • Manual range selection possible using selection buttons
  • Integrated LED flashlight for lighting the area where the measurement has to be taken
  • Auto off and battery status display
  • Safety: EN 61010-1; CAT III 600 V
  • Accessories: bag, test leads, temperature sensor, temperature adapter, batteries and user manual


Basic Accuracy DC: +/- 0,5%

Battery: 1,5V AAA

Capacitance max.: 60 mF

Digital counts: 6.000

Display Type: LCD

Info-LEDs:

LED-lamp:

NCV:

Over voltage category: CAT III 600 V

Range selection: Auto

True RMS:

V DC max.: 600V

A AC max.: 10A

Hz max.: 10 MHz

OHM max.: 60 MΩ

Temp. max.: 1000 °C

Temp. min.: -18 °C

mA DC max.: 600mA

mV DC max.: 600 mV

µA DC max.: 6000 µA

V AC max.: 600 V

mV AC max.: 600 mV

A DC max.: 10A

mA AC max.: 600 mA

µA AC max.: 6000 µA

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone