Instrument multimetër digjital True RMS 2000 Counts, Manual Range, ~ 600 V / 10 A AC/DC

€60,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: U752136
Stock I disponueshëm

OverView

Instrument Multimeter digjital True RMS 2000 Counts, Manual Range, ~ 600 V / 10 A AC/DCThe new PeakTech 1041 is a compact TrueRMS multimeter in a sturdy housing for use in the electrical craftsmanship. Despite its small size, this new deve...

Product Description

Instrument Multimeter digjital True RMS 2000 Counts, Manual Range, ~ 600 V / 10 A AC/DC

The new PeakTech 1041 is a compact TrueRMS multimeter in a sturdy housing for use in the electrical craftsmanship. Despite its small size, this new development offers all important measuring functions, such as direct and alternating voltage measurements up to 600V, direct and alternating current measurements up to 10 A, resistance measurements, continuity tester and diode test as well as a practical battery test function for 9V or 1,5V batteries. In addition, this model offers frequency measurement, capacitance measurement and a non-contact voltage detector. The measuring range is selected automatically with this device, which guarantees particularly easy handling and measured values can be easily read on the illuminated display. Single-pole phase tests can be carried out with the LIVE function. The safety of the user is guaranteed by the overvoltage category III up to 600 V and the double-insulated housing, whereby the batteries and the high-quality ceramic fuses are quickly accessible for a change via the battery compartment on the back of the device.


 • True RMS voltage measurements up to 600 V and currents up to 10 A AC / DC
 • 3 3/4 digit LCD display with 4.000 counts
 • Automatic range selection for easy handling
 • Minimum, maximum and data hold function
 • Relative value function and manual range selection at the push of a button
 • Continuity test and diode test function
 • Auto-Power-Off and battery display
 • Battery compartment with fuse holder and quick twist lock
 • Stable housing with double injected rubber coating
 • Safety: EN 61010-1; CAT III 600 V / CAT IV 300 V
 • Accessories: Carrying Case, Test Leads, Batteries and User Manual


Basic Accuracy DC: +/- 0,5%

Battery: 1,5V AAA

Battery Test: 1,5V, 9V

Capacitance max.: 100 mF

Digital counts: 4.000

Display Type: LCD

NCV:

Over voltage category: CAT III 600 V

Range selection: Auto

True RMS:

V DC max.: 600V

A AC max.: 10A

Hz max.: 10 MHz

OHM max.: 40 MΩ

Temp. max.: 1000 °C

Temp. min.: -18 °C

mA DC max.: 400mA

mV DC max.: 400 mV

µA DC max.: 4000 µA

V AC max.: 600 V

A DC max.: 10A

mA AC max.: 400 mA

µA AC max.: 4000 µA 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone