Wireless Router AC1200 DECO E4 për sipërfaqe 260m²

€159,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: Q623650
Stock I disponueshëm

OverView

Shpejt. E qëndrueshme. Kudo.Deco E4 është një sistemi Wi-Fi i ndërtuar nga TP-Link. Ky sistemi ofron rrjetë të plotë Wi-Fi në shtëpinë tuaj duke përdorur teknologjinë e dy brezave.AC1200 është një standard i shpejtësisë Wi...

Product Description

Shpejt. E qëndrueshme. Kudo.

Deco E4 është një sistemi Wi-Fi i ndërtuar nga TP-Link. Ky sistemi ofron rrjetë të plotë Wi-Fi në shtëpinë tuaj duke përdorur teknologjinë e dy brezave.


AC1200 është një standard i shpejtësisë Wi-Fi që përdor frekuencat 2.4GHz dhe 5GHz për të ofruar një shpejtësi të përgjithshme të deri në 1200Mbps. Kjo shpejtësi është e ndarë midis dy brezave, ku 2.4GHz ofron shpejtësi më të ulët, por me distanca të mëdha, ndërsa 5GHz ofron shpejtësi më të lartë, por me distanca më të shkurtra.


Deco E4 përdor teknologjinë e ndërtuar nga TP-Link quajtur "Mesh" për të krijuar një rrjetë të plotë Wi-Fi. Kjo do të thotë se ju mund të vendosni më shumë se një pikë aksesin Deco E4 në shtëpinë tuaj dhe ato do të bashkëpunojnë për të ofruar një rrjetë të fortë dhe stabile. Përmes teknologjisë së mesh, pajisjet tuaja do të lidhen automatikisht me pikën e aksesit më të afërt dhe të jenë të lidhura gjithmonë me rrjetin më të fortë.


Një nga avantazhet kryesore të sistemit Deco E4 është lehtësia e konfigurimit. Ju mund ta konfiguroni dhe kontrolloni rrjetin tuaj me anë të një aplikacioni të dedikuar të TP-Link, i cili është i disponueshëm për pajisjet iOS dhe Android. Me këtë aplikacion, ju mund të vendosni emrin dhe fjalëkalimin e rrjetit tuaj Wi-Fi, të kontrolloni pajisjet e lidhura dhe të vendosni oraret e aksesit të internetit për çdo pajisje.


Deco E4 gjithashtu ofron siguri të avancuar për rrjetin tuaj Wi-Fi. Përdorimi i teknologjisë WPA/WPA2-PSK mundëson enkriptimin e trafikut të rrjetit tuaj, duke siguruar që vetëm pajisjet e autorizuara të kenë qasje në rrjetin tuaj.


Për të përmirësuar mbulimin e Wi-Fi në shtëpinë tuaj, ju mund të shtoni më shumë pikë aksesi Deco E4 nëpër shtëpi. Sistemi do të ndërveprojë automatikisht dhe do të sigurojë një rrjet të plotë Wi-Fi në të gjitha dhomat tuaja.


Për të konfiguruar një sistemi Deco E4 nga TP-Link, mund të ndiqni hapat e mëposhtëm:


 • Hapni aplikacionin TP-Link Deco në pajisjen tuaj mobile (disponueshëm për iOS dhe Android) ose hapni një shfletues interneti dhe shkoni në faqen web "https://tplinkdeco.net".
 • Në aplikacionin TP-Link Deco, shtypni butonin "Shto Pajisje" ose në faqen web, klikoni në "Setup New Device" (Konfiguro Pajisje të Re).
 • Zgjidhni modelin Deco E4 dhe shtypni "Vazhdo" (Continue).
 • Përfshini rrjetin Wi-Fi i cili është tashmë në funksionim. Mund të zgjidhni rrjetin në bazë të emrit të tij dhe të shkruani fjalëkalimin e duhur. Shtypni "Vazhdo" (Continue).
 • Lidhni një prej pikave akses Deco E4 me modemën ose routerin ekzistues me anë të kabllit Ethernet të furnizuar.
 • Sigurohuni që drita e energjisë të ndizet në pikën e aksesit Deco E4. Kur tregon një lidhje stabile, shtypni "Vazhdo" (Continue).
 • Vendosni një emër për rrjetin tuaj Wi-Fi dhe një fjalëkalim të sigurt. Klikoni "Vazhdo" (Continue).
 • Konfiguroni pyetje sigurie të cilat do t'ju ndihmojnë në rikthimin e fjalëkalimit nëse e harroni. Shtypni "Vazhdo" (Continue).
 • Mund të vendosni një emër për pajisjen tuaj Deco E4 dhe të përcaktoni dhomat përkatëse në shtëpi për një organizim më të lehtë të rrjetit. Shtypni "Vazhdo" (Continue).
 • Sistemi do t'ju japë një rezumat të konfigurimeve të zgjedhura. Kontrolloni ato dhe shtypni "Përfundo" (Finish).
 • Pajisja Deco E4 do të përshtatet me konfigurimet dhe do të ndërtoshë një rrjet të plotë Wi-Fi në shtëpinë tuaj.


Pas këtyre hetimeve, ju duhet të jeni të lidhur me rrjetin Wi-Fi të Deco E4 dhe të keni qasje në internet. Mund të përshtatni më tej konfigurimet e rrjetit tuaj përmes aplikacionit TP-Link Deco ose në faqen web të pajisjes.


Ju lutem vini re se procedura e konfigurimit mund të ndryshojë lehtësisht në varësi të versionit të firmware-it të pajisjes dhe versionit të aplikacionit TP-Link Deco që keni të instaluar.Wi-Fi Dead-Zone Killer

Deco E4 is the simplest way to guarantee a strong Wi-Fi signal in every corner of your home up to 2800 Square feet(2-pack).Wireless connections and optional Ethernet backhaul work together to link Deco units, providing even faster network speeds and truly seamless coverage.Want more coverage? Simply add another DecoKushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone