Kablla per instrument multimeter

€10,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: F586804
Stock I disponueshëm

OverView

Kablla per instrument multimeterKy kabell 4 mm mund të lidhet pothuajse me të gjitha pajisjet matëse dhe furnizimin me energji elektrike.Një nivel i lartë sigurie arrihet përmes izolimit të dyfishtë të kabllove dhe mbrojtj...

Product Description

Kablla per instrument multimeter

Ky kabell 4 mm mund të lidhet pothuajse me të gjitha pajisjet matëse dhe furnizimin me energji elektrike.


Një nivel i lartë sigurie arrihet përmes izolimit të dyfishtë të kabllove dhe mbrojtjes nga kontakti aksidental me pjesët metalike përçuese kur mbyllen. Si rezultat, ky kabell është ideal për t'u përdorur në trajnime dhe shërbime.


veçoritë

Siguria sipas IEC / EN 61010-031:2008

Kategoria e mbitensionit CAT III 1000 V

Izolimi i dyfishtë i linjave

Mbrojtja e kontaktit të pjesëve metalike përçuese kur mbyllet

1000V CAT III/600V CAT IV; 10A

Gjatësia 1200 mm


fushëveprimi i dorëzimit

Linjat e lidhjes së sigurisë 2x 4mm (e kuqe/e zezë)


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone