Invertor rryme me sinus te modifikuar 12V/230V 300W

€92,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M896397
Stock I disponueshëm

OverView

Invertor rryme me sinus te modifikuar 12V/230V 300WKy invertor kualitativ shëndrron tensionin 12V/DC (bateri) në 230V/AC, permanent 300W. Kyqja e mundshme në veturë (ndezje të cigareve) dhe direkt në bateri.  Invertori është i pais...

Product Description

Invertor rryme me sinus te modifikuar 12V/230V 300W

Ky invertor kualitativ shëndrron tensionin 12V/DC (bateri) në 230V/AC, permanent 300W. Kyqja e mundshme në veturë (ndezje të cigareve) dhe direkt në bateri.  Invertori është i paisun me mbrojtje të ndryshme elektronike.

Ketije invertori i duhet mbushesi i bateriave me kodin e produktit : F686985

Per me shume lexoni speficikat me poshte :

Technical dataInformation
Brand
Mean Well
Commodity
8504409090
Item number
A301-300-F3
Warranty pack
12 Months Bring-In
Series
A301-300
RoHS
Compliant
Description
DC-AC Modified sine wave Inverter 300W; Input 12Vdc; Output 230Vac; ON/OFF switch; Cooling fan ON/OFF control
Packing quantity
16
Application
Household EN 60335
ITE EN/UL/IEC 60950
Net weight (gram)
1098.75
Technology
DC/AC
Power Format
Modified Sine Wave
Output Power (W)
300
Output Voltage (V)
230
Output Current (A)
1.3
Input Voltage (V)
12
IP Rating
No IP assigned
Width (mm)
90
Height (mm)
75
Depth (mm)
165
Control Signals
ON/OFF
Dimming Technology
No Dimming
Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone