Audio konvertues prej optik ne RCA + Bluetooth

€42,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: R307903
Stock I disponueshëm

OverView

Audio konvertues prej optik ne RCA + BluetoothKonvertuesi D/A 192 kHz me marrës të integruar Bluetooth. Me këtë pajisje të vogël por të shkëlqyer, për shembull, mund të lidhni një televizor modern me ekran të sheshtë nëpërmjet nj...

Product Description


Audio konvertues prej optik ne RCA + Bluetooth

Konvertuesi D/A 192 kHz me marrës të integruar Bluetooth. Me këtë pajisje të vogël por të shkëlqyer, për shembull, mund të lidhni një televizor modern me ekran të sheshtë nëpërmjet një sinjali dalës dixhital (p.sh. Toslink) me një sistem më të vjetër hi-fi i cili ofron vetëm hyrje analoge dhe kështu të riprodhojë sinjalin audio të televizorit nëpërmjet sistemit. Përveç kësaj, marrësi i integruar Bluetooth ofron mundësinë e marrjes së sinjaleve audio, p.sh. nga një smartphone.Veçoritë

Marrës DAC dhe Bluetooth në një pajisje!

Për transmetimin e muzikës përmes telefonit inteligjent (dhe pajisjeve të tjera Bluetooth) në një sistem stereo

Konvertuesi i integruar D/A; nga coax / toslink në stereo cinch / fole

duke përfshirë furnizimin me energji elektrike


1.0 INTRODUCTION

This Digital to Analog Audio Converter is designed for either home or professi

onal audio switching. It converts Coaxial or Toslink digital audio signals to anal

og L/R audio and support receiving audio signals via Bluetooth.It is also availa

ble for connection to an external device such as an amplifier via standard RC

A-style jacks and 3.5mm stereo jack,This converter is small in size and quite e

asy to install.2.0 FEATURES

This Converter has many features that enable it to perform in a superior

manner. Among those features you will find:

1) Converts Coaxial or Toslink digital audio signals to analog audio.

2) Supports sampling rate at 32, 44.1, 48 and 192KHz.

3) 24-bit SPDIF incoming bit stream on left and right channels.

4) Support Bluetooth Receiver.

5) Support volume amplification and adjustment.

6) Provides electromagnetic-noise-free transmission.

7) Easy to install and simple to operate.3.0 PACKAGE CONTENTS

Before attempting to use this unit, please check the packaging and make sure

the following items are contained in the shipping carton:

1) Digital to Analog Audio Converter---------------------1 PCS

2) 5V DC Power Supply-------------------------------------1 PCS

3) User’s Manual----------------------------------------------1 PCS4.0 SPECIFICATIONS

Signal Inputs/Output

Input Audio : Coaxial or Toslink digital audio

Bluetooth Standard : 5.0

Output Audio : R/L +3.5mm audio


Connector

Input audio connector : Toslink、1XRCA(Coaxial)

Output audio connector : 2XRCA(R/L)3.5mm stereo jack

Sampling rate : 32,44.1, 48,96 and 192KHz


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone