Set me vegla pune 4 pjeseshe per PC/IT rrjete

€38,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: U38490
Stock I disponueshëm

OverView

Set me vegla pune 4 pjeseshe per PC/IT rrjetePërmban mjete për montimin e kabllove, prizave ose paneleve patch dhepër të testuar më pas.I përshtatshëm për rrjetin tuaj të shtëpisë ose SOHO (Small Office, Home Office...

Product Description

Set me vegla pune 4 pjeseshe per PC/IT rrjete

Përmban mjete për montimin e kabllove, prizave ose paneleve patch dhe

për të testuar më pas.


I përshtatshëm për rrjetin tuaj të shtëpisë ose SOHO (Small Office, Home Office).


Përfshin një testues LAN me dy mënyra testimi:

Modaliteti Sweep: Çdo linjë e të dhënave testohet individualisht, një sinjal dërgohet në pinin e parë në njësinë kryesore, LED për pinin 1 është jeshile në njësinë kryesore dhe njësinë në distancë, etj.


Modaliteti Slow Sweep: Ky variant teston më ngadalë se i pari. Kjo siguron që kablloja me priza të jetë e vazhdueshme dhe që caktimi të jetë i saktë.


Kontrollohen të gjitha 8 ose 6 linjat e të dhënave dhe masa (toka).


Të përfshira në komplet:

· Mjet shtrëngues për prizat modulare RJ-12 (6P6C) dhe RJ-45 (8P8C)

· Mjet aplikimi LSA me 2 grepa tërheqëse të palosshme

· Testues LAN për RJ-12 (6P6C) dhe RJ-45 (8P8C), bateria 9V nuk përfshihet

· Mjet për zhveshje dhe prerje

· Xhep magazinimi me zinxhir

· Materiali: Pëlhurë tekstili

· Ngjyra: E zezë


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone