Filter uji USC100/1 per frigorifer Samsung, LG, Whirlpool, Indesit

€34,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: G746684
Stock I disponueshëm

OverView

Filter uji USC100/1 per frigorifer Samsung, LG, Whirlpool, IndesitKy filtër origjinal  i ujit të frigoriferit Whirpol i përshtatet një sërë prodhusesh duke përfshirë:BauknechtBekoBoschH...

Product Description

Filter uji USC100/1 per frigorifer Samsung, LG, Whirlpool, Indesit

Ky filtër origjinal  i ujit të frigoriferit Whirpol i përshtatet një sërë prodhusesh duke përfshirë:Bauknecht

Beko

Bosch

Hotpoint

Indesit

LG

Samsung

Whirlpol


Do të shijoni gjithmonë pije të ftofta dhe freskuese me këtë filtër uji të jashtëm nga Whirpol. Është i përshtatshëm për frigoriferë amerikanë nga një shumëllojshmëri prodhusesh të ndryshem. Mos harroni të shikoni specifikimet për të kontrolluar se si do të funksionojë me modelin tuaj. Ky filter e mban ujin ne frigoriferit tuaj me shije dhe erë të mrekullueshme. Filtron rreth 5,500 litra gjatë jetës së tij dhe ju jeni të garantuar të merrni pije të freskëta gjatë gjithë verës dhe më shumë. Thjesht duhet të ndrrohet çdo 6 muaj për t'u siguruar që filteri juaj vazhdon të japë rezultate fantastike


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone