Instrument per gjurmimin e kabllave PEAKTECH 3434

€76,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M307843
Stock I disponueshëm

OverView

Instrument per gjurmimin e kabllave PEAKTECH 3434 Ky detektor kabllor funksionon në mënyrë akustike dhe ofron një zgjidhje të shpejtë dhe të lirë për të gjetur linja pa tension në instalimin e shtëpisë, për të testuar linjat telefonike...

Product Description

Instrument per gjurmimin e kabllave PEAKTECH 3434 

Ky detektor kabllor funksionon në mënyrë akustike dhe ofron një zgjidhje të shpejtë dhe të lirë për të gjetur linja pa tension në instalimin e shtëpisë, për të testuar linjat telefonike, për të identifikuar kabllot/telat individuale ose për të kryer një test të vazhdimësisë. Me transmetuesin / gjeneratorin e zërit, një sinjal bartës modulohet në një përcjellës elektrik, të cilin mund ta gjurmoni me marrësin / amplifikuesin dhe altoparlantin e integruar ose nëpërmjet një kufje. Ju gjithashtu mund të rregulloni ndjeshmërinë duke përdorur një rrotë rrotulluese në marrës për të kryer identifikimin më të mirë të mundshëm. Kur lidhet me një prizë telefonike nëpërmjet lidhësit RJ-11, LED i transmetuesit tregon statusin e linjës telefonike aktive midis "lirë", "i zënë" ose "tingëllues". Përveç kësaj, transmetuesi ka një test të vazhdimësisë, i cili ndizet kur kalon dhe dobësohet me rritjen e rezistencës.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone