HDMI Switch ( ndares ) 2.0, 4 hyrje - 1 dalje 3D, 4K*2K@60HZ

€40,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M47351
Stock I disponueshëm

OverView

HDMI Switch 4 hyrje 1 dalje (3D Ultra HD 4Kx2K@60Hz HDCP2.2) është një pajisje që ju mundëson të lidhni deri në katër burime të ndryshme në një dalje HDMI. Pajisja mbështet teknologjinë 3D dhe rezolucionin Ultra HD 4Kx2K me shkallë freskimin 60 he...

Product Description

HDMI Switch 4 hyrje 1 dalje (3D Ultra HD 4Kx2K@60Hz HDCP2.2) është një pajisje që ju mundëson të lidhni deri në katër burime të ndryshme në një dalje HDMI. Pajisja mbështet teknologjinë 3D dhe rezolucionin Ultra HD 4Kx2K me shkallë freskimin 60 herë në sekondë. Gjithashtu, ajo është kompatibile me standardin HDCP2.2, i cili siguron mbrojtjen e përmbajtjes digjitale të drejtuar nga të drejtat e kopjimit.


HDMI Switch is a product that can switch multi-group HDMI signals to one high definition display device such as HDTV by using manual push button. Doing so can avoid plugging and unplugging cables frequently. It can optimize your home theatre system to the best effect.


2.0 FEATURES

1. To support the simultaneous transmission of four video streams, multiple

video signals can be transmitted to the same screen;

2. Switching is done via itself automatically when signal present on the ports;

3. Compliant with HDMI2.0, HDCP2.2 and DVI 1.0;

4. Support video format up to 4k2k@30Hz with 24bit RGB/YcbCR

 4:4:4/YCBCR4:4:4,and up to 4k2k@60Hz with 12bit YCBCR 4:4:4;

5. Support 3D frame sequential video format up to 1080p@60;

6. Support high resolution VESA mode video format up to QSXGA@60Hz;

7. Supports LPCM 7.1CH, Dolby True HD, and DTS-HD Master Audio;

8. Supports IR and Panel button control;

9. Compatible with DVI by using HDMI TO DVI adapter;

10.Extend the transmission distance and improve transmission signal;

11.Metal casing design and overall shielding without signal interference;

12.Power supply(Please refer to technical parameter).Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone