Bartes I sinjalit HDMI permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8 deri 50m FULL HD 1080P

€56,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H503037
Stock I disponueshëm

OverView

Bartes I sinjalit HDMI permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8 deri 50m FULL HD 1080PKarakteristikatTransmetimi i sinjalit deri në 60 metra përmes kabllit rrjetës (të paktën me një kabëll Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8)Set që përfsh...

Product Description

Bartes I sinjalit HDMI permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8 deri 50m FULL HD 1080P

Karakteristikat

Transmetimi i sinjalit deri në 60 metra përmes kabllit rrjetës (të paktën me një kabëll Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8)

Set që përfshin një dërgues (Transmetues, TX) dhe një pranues (Marrës, RX)

Kërkohet vetëm një kabëll i rrjetës. Pajisjet e mëparshme kishin nevojë për dy kabëll interneti për percjelljen e sinjalit të HDMI-is, kurse tani vetem me nje kabell interneti.

Mbështet HDMI 1.3, HDCP 1.2

Mund të përkrah Full HD

Kompatibel me CEC

Mbështet formatet e zakonshme audio si Dolby dhe DTS

Furnizimi me energji përmes adapterit 5V (përfshirë në paketë)


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone