Bartes I sinjalit HDMI permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 70m - Marmitek

€126,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: W507850
Stock I disponueshëm

OverView

Bartes I sinjalit HDMI permes  UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 70m - MarmitekFull HD percjelles i ...

Product Description

Bartes I sinjalit HDMI permes  UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 70m - Marmitek

Full HD percjelles i sinjalit deri ne 70m largesi vetem permes 1 kablli UTP (interneti-Lan CAT5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8) si dhe poashtu mundesohet bartja e sinjalit Infra te kuq per komandim te paisjeve me teledirigjues. Pra, ky produkt inovativ pervec qe mundson bartjen e sinjalit Full HD deri në 70m, mundson poashtu komandimin e Resiverit (ndrrimin e programeve etj.) deri ne 70m largesi. Shiqo programet digjital TV Decoder, Resiver HD (Kujtesa,IPKO,DigitAlb,DreamBox) Media Center PC, Blu-Ray-Disc ose HDD Rekorder ne HD kualitet diku tjeter ne shtepi ose objekt deri ne 70m larg permes nje kablli te interneti. Poashtu transmetuesi perveq qe posedon portin HDMI in (hyrje) posedon daljen HDMI OUT qe ai sinjal te dal dhe te lidhet ne televizor egzistues aty afer.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone