Drite pune per koke nga VARTA me senzor dhe 8 lloje te ndriqimit

€21,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: Q456586
Stock I disponueshëm

OverView

Drite pune per koke nga VARTA me senzor dhe 8 lloje te ndriqimitDrite per profesione te ndryshme, per vetur, per ne shtepi nga firma Gjermane Varta. Sensori i lëvizjes i integruar për punë pa duar. Për të aktivizuar funksionin e sensorit të...

Product Description

Drite pune per koke nga VARTA me senzor dhe 8 lloje te ndriqimit

Drite per profesione te ndryshme, per vetur, per ne shtepi nga firma Gjermane Varta. Sensori i lëvizjes i integruar për punë pa duar. Për të aktivizuar funksionin e sensorit të lëvizjes, shtypni butonin e ndezjes/fikjes 3 sekonda. Në opsionin e sensorit të lëvizjes, vetem leviz dorën para senzorit për të ndezur ose per fikur dritën. Teknologjia COB LED. 2 mënyra ndriçimi spotlight dhe floodlight. 8 mënyra drite: Spotlight (High, Low, Strobe, SOS), Floodlight (High, Low), Spotlight me sensor lëvizje, Floodlight me sensor lëvizje I rezistushem nga goditjet, deri ne 2 m lartesi. i mbrojtur nga uji dhe pluhuri (IP54). Shiriti i kokes i rregullueshëm dhe qe mund te lahet me brezin e mesëm. Koka eshte levizese për ndriçim optimal të ambientit.


characteristics

Motion sensor for hands-free work

To activate the motion sensor function, press the on/off button 3

Hold for seconds

In motion sensor mode, wave your hand to turn the light on or off

COB LED technology

2 lighting modes (spotlight, floodlight)

8 light modes: Spotlight (High, Low, Strobe, SOS), Floodlight (High, Low), Spotlight with motion sensor, Floodlight with motion sensor

Shockproof (2m)

Splash water and dust protected (IP54)

Adjustable and washable headband with middle band

Pivoting head for optimal illumination of the surroundings


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone