Shpërndarës rryme Brennenstuhl - Gjerman me 4 dalje dhe 2 USB, kablli 1.5M

€26,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: Q479617
Stock I disponueshëm

OverView

Shpërndarës rryme Brennenstuhl - Gjerman me 4 dalje dhe 2 USB, kablli 1.5MShperndares rryme nga firma Gjermane BRENNENSTUHL. Ky shperndares me 4 priza mbrojtëse ndaj femive, ka gjatësi te kabllit 1,5 m (H05VV-F 3G1.5) dhe prizë te pozicionu...

Product Description

Shpërndarës rryme Brennenstuhl - Gjerman me 4 dalje dhe 2 USB, kablli 1.5M

Shperndares rryme nga firma Gjermane BRENNENSTUHL. Ky shperndares me 4 priza mbrojtëse ndaj femive, ka gjatësi te kabllit 1,5 m (H05VV-F 3G1.5) dhe prizë te pozicionuara ne 45°. Shperndarsi elektrik me dy priza karikimi (mbushje) USB - rryma totale e mbushjes maksimumi 2100 mA për mbushje të shpejtë të pajisjeve tuaja (p.sh. smartphone). Shperndares rryme i shumëfishtë me nderpreres sigurie me ndriçim për ndezjen dhe fikjen (dypolesh).


characteristics

4-way protective contact socket strip with 1.5m cable length (H05VV-F 3G1.5) and a socket orientation of 45°

4-way USB power strip with integrated child lock - ensures even more safety in the household

Power strip with two USB charging sockets - total charging current max. 2100mA for quick charging of your devices (e.g. smartphone)

Multiple socket with illuminated safety switch for switching on and off (two-pole)


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone