Peaktech 30 MHz, 2 CH Digital Storage Oscilloscope, 250 MSa/s

Prodhuesi:
Kodi i Produktit: D852344
Stock Vetem me Porosi

OverView

Product Description

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!

 

Digital storage oscilloscope of the latest generation with high-resolution color display, backlight, high bandwith and high sampling rate, large internal memory and USB port. The amazing value for money and modern technology allows a wide range of applications in educations, service and quality assurance area.

 • High-resolution TFT color display with 800 x 600 pixels and 65536 colors
 • 20 cm (8“) TFT color display
 • USB port for real time data transmission or reading of internal
 • VGA output port for external monitor
 • LAN connection for remote access via network
 • Saving of measured values and graphics directly onto the USB-stick
 • Autoset and autoscale function for easy operation
 • Internal memory of 10 k points per channel or 15 waveforms
 • 20 automatic measurement modes and FFT function 
 • PASS/FAIL function
 • Safety: EN 61010-1; CAT II
 • Accessories: 2 pcs. BNC cable, Pass/Fail-Adapter, USB cable, software CD for Windows 2000/XP/VISTA/7, power cable, 2 probes and manual
Bandwidth 30 MHz
Display 20 cm (8") TFT with 65536 colors
Resolution 800 x 600 Pixel
Channel 2 CH
Sampling rate each channel 125 MSa/s
INPUT .
Input coupling AC, DC, GND
Input impedance 1 MΩ +/- 2 % in parallel with 15 pF +/- 5 pF
Input voltage 400 V DC or ACpp
VERTICAL SYSTEMS .
Vertical sensitivity 2 mV - 10 V/div.
Rise time ≤ 14 ns
DC accuracy +/- 3 %
Vertical resolution 8 Bits (2 CH simultaneously)
HORIZONTAL SYSTEMS .
Horizontal scale 5ns - 100s/div.
Sampling range 0,5 Sa/s ~ 250 MSa/s
TRIGGER .
Trigger type Edge/Video/Pulse/Slope
Trigger mode Auto, Normal, Single
Trigger coupling DC, AC, LF, HF
MEASUREMENTS .
20 autom. measurements peak-peak, cycle RMS, Vmax, Vmin, Vtop, Vbase, Vamp, overshoot, preshoot, rise time, fall time, +width, -width, +duty, -duty, delay A→B (rising), delay A→B (falling), frequency, period, min, max, FFT
Record length 10.000 points/CH
Interfaces USB Device 2.0, USB Host 2.0, VGA, LAN
Operation voltage 100 ~ 240 V AC/rms; 50/60 Hz
Dimensions (WxHxD) 355 x 178 x 118 mm
Weight 1,6 kg

 

Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndryshimi!

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone