Dinamo dhe solar LED ndriqim xhepi

€15,00 -23%
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 5412810126002
Stock I disponueshëm

OverView

Product Description


 

Kjo drite hi-tech qe posedon Lithium bateri akumuluse, akumulon energji solare si dhe e ka funksionin e dinamos qe permes litarit me akumulu energji.Ideal per gjate kohes se dimrit me reduktime rryme si dhe gjate kohes ne piknik.

This hi-tech flashlight is equipped with a special lithium battery. This battery is automatically charged via a solar panel so its always ready to use. The accu can also be charged with a "power cord". If you pull the cord, the battery is charged via a dynamo. The ideal torch for any campingtrip.

Hi-tech Solar torch with dynamo function and lithium battery 2in1, so that means always light from the Ultabright leds. 

Tested by fully charged battery, release the power untill products switched off automatically. 3Leds could light up to 4-5hours. And if you`re using the power string as dynamo function, 40-60pulling times per/minute based on 1foot /0.5lux is good for 18minutes light.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone