Mbushes i baterive 6,12 dhe 24V

€110,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: F686985
Stock I disponueshëm

OverView

Mbushes i baterive 6,12 dhe 24V  Ansmann mbushes profesional I bateriave 6V,12V dhe 24V. Mbushesi e njefe automatikisht nese baterise I ka ra tensioni dhe duke e mbrojt baterin leshon impulse rreth 20 minuta deri sa te arrihet nje t...

Product Description

Mbushes i baterive 6,12 dhe 24V 

Ansmann mbushes profesional I bateriave 6V,12V dhe 24V. Mbushesi e njefe automatikisht nese baterise I ka ra tensioni dhe duke e mbrojt baterin leshon impulse rreth 20 minuta deri sa te arrihet nje tension baze ne bateri qe mandej te mbushe ne menyre kontinuale. Njef kur bateria eshte defekt.Automatikisht rimbushje nese paisja eshte e kyqun ne bateri. Automatikisht njefe tensionin e bateris se a eshte 6,12 apo 24V. Mbushje me amperazh te ndryshem eshte e mundshme: 1A ne tensionet 6V. 12V. 24V; 5A ne tensionet 12V dhe 24V; 10A ne 12V.|

With the help of high-quality pole terminals a fast and reliable contact of lead acid batteries is possible
Automatic voltage identification / Autosensing
Clear LED display - easy to use
Adjustable charging current
Automatic REFRESH mode: If the battery is completely discharged, the charger automatically switches to refresh mode and charges the battery for 20 min. by pulse charging until a sufficient voltage for the normal charging process has been reached. After the completion of the refresh mode a normal charging process can be started.
Selectable COLD TEMP mode: At temperatures below 5°C (41°F) we recommend the “COLD TEMPERATURE” mode, through this, the battery will be fully charged to 100% despite the cold.
Faulty cell detection
3-step charging status indicator (35% - 70% - 100%)
Protection against short-circuit, wrong polarity and overcharge
Automatic start of recharge, if the battery is left connected to the charger
Ideal maintenance of lead acid batteries during winter time - no deep discharge
Automatic start function (6V-1A | 12V-10A | 24V-5A)
Power and charging cable each 180cm
Practical cable storage integrated, the cables are always stored safely
TECHNICAL DETAILS:
Battery capacity: 4,5Ah - 240Ah
Weight: only 1.300g due to modern switching power supply technology
Operating voltage: 230V / 50Hz
Dimensions (WxHxD): 272x194x142mm


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone