Mbajtes per projektor me distanc 550 deri 1000mm nga tavani - max. 10kg

€66,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 5412810209033
Stock I disponueshëm

OverView

Mbajtes per projektor me distanc 550 deri 1000mm nga tavani - max. 10kg Ky mbajtes perdoret per montim ne tavan te projektorit dhe ofron ...

Product Description

Mbajtes per projektor me distanc 550 deri 1000mm nga tavani - max. 10kg

Ky mbajtes perdoret per montim ne tavan te projektorit dhe ofron nje kend perfekt. Bashke me mbajtes eshte materiali per perforcim dhe udhezimi per montim te shpejte dhe te lehte.

Lexo me shume ne gjuhen angleze :

This mount is suitable for installing a projector to a ceiling to show perfectly angled, stable images. Including all required material and an instruction manual to enable fast and easy installation.

Product specifications
ApplicationCeiling
ColourBlack
MaterialSteel
FunctionalityFull Motion
Max. weight10 kg
Min. distance to the wall550 mm
Max. distance to the wall1000 mm
Mounting hole range185 - 327 mm
Number of arms4
Rotation angle360 °
Tilt angle+45° / -45°


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone