Mbajtes levizes per TV prej 37" deri 85"- max. 60kg

€74,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 5412810140848
Stock I disponueshëm

OverView

Mbajtes levizes per TV prej 37" deri 85"- max. 60kg

Product Description

Mbajtes levizes per TV prej 37" deri 85"- max. 60kg

Ky mbajtes eshte shume stabil dhe dedikohet per televiziona LCD/Pllazma/LED te medhenje prej 37 deri ne 84 inch dhe deri ne peshe 60kg. Mbajtesi eshte fleksibel dhe mundeson me levize TV-n majtas/djathtas si dhe poshte me perkule si dhe jep mundesin TV-n me afru apo me largu nga muri.Metali i perdorun per kete mbajtes eshte robust dhe i forte. Vrimat VESA: deri ne 800x400.

Ky mbajtes eshte i dedikuar poashtu per televizora te kthym CURVET Samsung, LG, Sony, Philips, Grundig dhe disa tjere.

This universal wall mount is suitable for 37 – 85" flat screen TVs with a weight of up to 60 kg. The mount has a tilt, rotating and swivel function. You can also pull your TV closer to or further away from the wall. With this mount you can watch TV wherever you want. The mount is made of sturdy materials, enabling you to adjust the mount safely to the wall.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone