Professional PA speaker system, 100 W, 8 Ω MOVE-06

Kodi i Produktit: 25.4890
Stock Vetem me Porosi

Product Description

00 W, 8 Ω
  • Very compact professional full range bass-reflex system
  • Cabinet made of birch plywood
  • 16 cm (6.5", FAITAL) bass speaker
  • 25 mm (1", 44 mm voice coil, BEYMA) horn tweeter, can be turned by 90°
  • Neutral sound tuning, impressive bass reproduction for its size
  • Multi-purpose positioning and installation options
  • M8 threaded inserts for suspended installation
  • 2 x NEUTRIK SPEAKON terminal, in/out
  • Stand sleeve, robust front grille
  • Cluster plate MCB-06, wall and ceiling bracket MUB-06 and mounting bracket MAB-06 are available at option
tools4music 01/2014
"Provides a highly appealing sound. The PSUB-12AKA delivers a performance which perfectly matches the top parts of the MOVE-06. Very compact size yet of a high power capability with a well-tuned sound. In a word: enjoyable!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frequency range
60-20,000 Hz
 
System
2-way bass-reflex
 
Bass speaker
16 cm (6.5", FAITAL)
 
Tweeter
25 mm (1")
dyn. mid-high range speaker
(44 mm voice coil, BEYMA)
 
Music power
200 WMAX
 
Power rating
100 WRMS
 
Sensitivity
91 dB
 
Max. rated SPL
113 dB
 
Admiss. ambient temp.
0-40 °C
 
Dimensions
200x380x215 mm
 
Width
 
 
Height
 
 
Depth
 
 
Weight
6.9 kg
 
Inputs
1 x NEUTRIK SPEAKON
 
Outputs
1 x NEUTRIK SPEAKON par. out


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone