Konvertues sinjali prej A/V ose skart ne HDMI

€15,00 -46%
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: G817300
Stock I disponueshëm

OverView

Lidheni nje burim te video sinjalit DVD Player, Videorekorder, Resiverat analog (IPKO, Kujtesa, Dreambox etj.) DVR inqizues te kamerave e shume te tjera qe kan dalje me SCART ose RCA/Cinch ne nje HDTV televizor ose Projektor qe posedojn HDMI hyrje...

Product Description

Lidheni nje burim te video sinjalit DVD Player, Videorekorder, Resiverat analog (IPKO, Kujtesa, Dreambox etj.) DVR inqizues te kamerave e shume te tjera qe kan dalje me SCART ose RCA/Cinch ne nje HDTV televizor ose Projektor qe posedojn HDMI hyrje. KUJDES!!! Permes nje kablli, shendrrimi i nje sinjalit analog ne digjital nuk funksionon, por vetem me konvertues elektronik sikur ky qe eshte. Kjo paisje perdoret edhe per televizoret/projektoret nga Amerika ose Kanada qe kan sistem NTSC dhe nuk pershtaten me paisjet evropiane PAL. Pra eshte e mundshme qe nje sinjal A/V PAL evropian (resiver toksor ose satelitor, DVD etj.) te shendrroj ne HDMI dhe te perkrahet nga keto paisje amerikane.

Konverto sinjalin Audio/Video (Composite dhe Stereo Audio) ose skart ne HDMI sinjal (720/ 1080p)

Ideal ne ato raste kur televizori ose projektori juaj nuk ka ose e ka te prishun A/V hyrjen/portin, por edhe i pershtatshem ne ato raste kur sinjali analog Audio/Video duhet te lidhet me nje HDMI shperndares (splitter), Matrix, mikset etj. ne portin HDMI.

Software apo dicka tjeter nuk ka nevoje me u instalu, thjesht lidhe dhe shiqo (Plug and Play).

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone