Konvertues prej HDMI ne VGA

€15,00 -46%
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H503040
Stock I disponueshëm

OverView

Konvertuesi HDMI në VGA është një pajisje që ju lejon të lidhni një pajisje me një portë HDMI, siç është laptopi ose kompjuteri, me një ekran ose projektor që ka një portë VGA. Kjo është e dobishme kur dëshironi të shfaqni imazhin e pajisjes suaj ...

Product Description

Konvertuesi HDMI në VGA është një pajisje që ju lejon të lidhni një pajisje me një portë HDMI, siç është laptopi ose kompjuteri, me një ekran ose projektor që ka një portë VGA. Kjo është e dobishme kur dëshironi të shfaqni imazhin e pajisjes suaj në një ekran që ka vetëm portë VGA.

Kur përdorni një konvertues HDMI në VGA, kjo është informacioni që duhet të dini:

  • Porta HDMI: Konvertuesi ka një portë HDMI femër ku ju mund të lidhni kabllon HDMI të pajisjes tuaj (laptopi, kompjuteri, blu-ray player, etj.). Kjo është porta që ju lidhni me pajisjen e burimit të imazhit.
  • Porta VGA: Konvertuesi gjithashtu ka një portë VGA mashkull, ku ju lidhni kabllon VGA. Ky është kablli që ju përdorni për të lidhur konvertuesin me ekranin ose projektuesin tuaj.
  • Fuqia: Ndonjëherë konvertuesit HDMI në VGA kanë nevojë për furnizim me energji shtesë. Në këtë rast, ata mund të kenë një portë USB ose një portë të veçantë për të pranuar energji. Kjo mund të jetë e nevojshme për të siguruar që konvertuesi të funksionojë si duhet dhe të sigurojë cilësi të mirë të sinjalit.

Është e rëndësishme të përmendet se kur përdorni një konvertues HDMI në VGA, është e mundur që të ketë ndonjë humbje cilësie në sinjalin e imazhit. Kjo mund të ndodhë për shkak të ndryshimit të formatit të sinjalit nga digital në analog. Prandaj, rezultati përfundimtar mund të jetë më i dobët se sa duke përdorur direkt një lidhje HDMI me një ekran HDMI.


Sigurohuni që të zgjidhni një konvertues HDMI në VGA i cili është kompatibël me pajisjet dhe ekranët që dëshironi të lidhni, dhe konsultoni specifikat e prodhuesit për të vërtetuar se përshtatet me nevojat tuaja.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone