Letkon per pikje Weller WT1010 komplet

€554,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H210330
Stock I disponueshëm

OverView

WT1010 SET stacion I pikjes konfor dhe modern, modeli 2017 nga Weller. Bashke ne set jan WT1, WTP 90, WSR 200. Display i madhe qe leht me i lexu te dhenat. Ky letkon ka 90Watt eshte I pershtatshem per serviser te ndryshem siq jan serviseret e tele...

Product Description

WT1010 SET stacion I pikjes konfor dhe modern, modeli 2017 nga Weller. Bashke ne set jan WT1, WTP 90, WSR 200. Display i madhe qe leht me i lexu te dhenat. Ky letkon ka 90Watt eshte I pershtatshem per serviser te ndryshem siq jan serviseret e televizorave, telefonave, teknikes se bardhe, llaptopave, per ne laborator dhe shume destinacione tjera. Pastrusi i laget dhe i terun i montuar ne mbajtes te dorzes mundeson shpejt pastrimin e majes. Rregullimi i tempoeratures 100 - 550 °C. Ndrrim i shpejt i majeve. 

Me poshte gjeni pershkrimin ne gjuhen Angleze.

Product Details

WT 1010 Soldering Set Power Unit/Soldering Iron/Safety Rest

WT 1010 soldering station kit consist of the WT1 90 W one-channel power unit, WT 90 soldering iron plus the WSR 200 safety rest. 

WT I is a one channel soldering station power units. The power unit includes a detailed LC display giving you an instant overview of all functions. The functions are quick and easy to read using an easy to operate menu button. The LC display is a graphical backlit LC display. You can work with different tip types rapidly due to the quick change process of the heating element. The power units can be stacked on top of each other plus can be easily stacked on the WTHA 1 hot air station.

WTP 90 high performance 90 W soldering iron set has a passive tip system which gives you quick exchange of heating elements. The soldering iron uses power response heating technology. Soldering tips can easily be replaced independent of the heating element. Included is a sensor inside the handle which detects when the soldering iron is in use, automatic standby operates from this sensor.

The WSR 200 safety rest has a metal wool brass and sponge so you can choose between wet and dry cleaning. A tip retainer is included in the rest

 

WT 1:

High productivity power unit with 1 channel
90 W model
Clear menu structure
Menu button
Stackable / space saving
Graphical backlit LC display
Instant overview of all functions
High performance and functionality
Many connectable tools
Use different tip types
Automatic standby of tools
Integrated acceleration sensor in the tool
WT 1 weight 1.9 kg
Housing cover
UK and Euro plug types F and G

DIMENSIONS:
Width – 149 mm
Depth – 138 mm
Height – 101 mm

WTP 90:

90 W
Soldering iron and safety rest
Slim iron design
Passive tip system
Quick exchange heating element
Power response heating technology
Sensor in handle detects when in use
Automatic Standby
Suitable for all soldering jobs
High mass tips for ambitious soldering tasks

WSR 200:

2 in 1
Tip retainer
Metal, wool, brass and sponge
Choose wet and dry leaning

 

 

Soldering - Weller

Specifications
 
Not what you’re looking for? Select the attributes you require, then click the button below
Model Number WT 1010 Set
Plug Type Type F - Schuko plug, Type G - British 3-pin
Primary Application Category Soldering
Input Voltage 230V
Output Power 90W
Maximum Operating Temperature +550°C
Minimum Operating Temperature +100°C
Display Type LCD
 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

-46%

Adapter HDMI Kthese

€5,60 €3,00
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
-33%
bookmark rocket phone