PeakTech Instrument amperdana multifunksional deri 1000A

€98,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 8164785
Stock I disponueshëm

OverView

  Ky istrument profesional perveq qe mat deri ne 1000A, poashtu e mat e...

Product Description

 

Ky istrument profesional perveq qe mat deri ne 1000A, poashtu e mat edhe tensionin  deri ne 600V AC/DC, rezistencen deri ne 40MOHM, frekuencen deri ne 10MHz, kapacitetin deri ne 100MF, temperaturen prej -50 deri ne 1000C, test te diodave dhe te perqueshmeris, Data Hold, Automatik dhe manual rregullimi i vlerave, ndalet automatikisht e te tjera.  

 

This professional clamp meter allow contactiess current measurements and features a rugged fireproof and ergonomic double mold housing the tear drop shaped jaws can be used easily in industrial and commercial applications or in other tigt places. 3 ¾ digit, 17 mm LCD; max. indication: 3999 data hold backlight AC current: 1000 A AC/DC voltage: 600 V Resistance-, frequency-, capacitance-, duty cycle- and temperature measurement Diode test and continuity test Auto/manual range selection Auto power off max. conductor size: 31 mm Safety: EN 61010-1; CAT III 600 V Accessories: type-K-temperature probe, carrying case, test 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone